Chocolatier

De creatieve geest..

Na mijn opleiding als bakker, meester- en dieetbakker, patissier, ijsbereider én chocolatier, studeerde ik af in de gerenommeerde bakkerijschool Ter Groene Poorte, waarvan ik nu met trots het embleem op onze gevel mag laten prijken.

 

Al van kinds af aan ben ik ambachtelijk met chocolade bezig. Zo ging ik stiekem, als tienjarige, helpen bij de lokale bakker in de buurt, bij het maken van holle chocolade figuren. Toen al experimenteerde ik liefdevol en gepassioneerd met mijn eerste pralines en repen. Diezelfde liefde, passie en ambacht van toen, verwerk ik op vandaag in onze artisanale creaties! 

 

Joppe Florissoone.

DevilDelights

Duivelse heerlijkheden...

We zijn een ambachtelijke chocolaterie, gespecialiseerd in exclusieve, verse pralines, holle chocoladefiguren en chocolade repen.  

Bij ons geen klassiek verhaal, maar unieke creaties welke U mogelijks nooit eerder proefde of beleefde. Elke DevilDelights praline heeft een eigen, vaak verrassend verhaal en"identiteit". 

Eigenlijk zoals het ganse verhaal van DevilDelights...

 

 

Atelier

Waar de magie plaats vindt...

Eigenhandig en samen met mijn pa, gesteund door zijn kennis van zaken omtrent constructies in de foodindustry, werd dit atelier omgetoverd tot een werkplaats die volledig aan de hedendaagse normen voldoet, zoals HACCP en vele andere regelgevingen.

Afhaalpunt

Waar de creaties op U wachten...

Omdat wij stellig geloven dat een chocolatier hoofdzakelijk met zijn creaties dient bezig te zijn, en omdat wij graag dagvers willen werken, beschikken wij op vandaag nog niet over een winkelpand, maar wel over een afhaalpunt, waar U, bij voorkeur op bestelling, verse pralines kan verkrijgen. Bestellen van al onze Heerlijkheden kan vanzelfsprekend online 24/7, waarna U deze thuis kan laten leveren of komen afhalen op een afgesproken tijdstip.

 

DevilDelights Team,