(h)eerlijke chocolade

Onze producten van (h)eerlijke chocolade is niet alleen een lust voor het oog maar geven je ook nog een goed gevoel bij het opeten ervan.

Onze producten zijn gemaakt van (h)eerlijke Belgische chocolade, namelijk Callebaut chocolade, en dat doet wat! Topkwaliteit begint bij een duurzame basis: eerlijke cacaobonen, vol passie en liefde voor het product.

Belgische Callebaut chocolade

Callebaut, één van de oudste cacaoroosterijen in België.

De chocolade kent haar oorsprong in West-Afrika.

De chocolade van Callebaut wordt gemaakt van 100% duurzame cacao.

Callebaut, steunt de cacaoboeren, onrechtstreeks wij/jullie dus ook! Vandaar dat wij kiezen voor (h)eerlijke Callebaut chocolade.

100% eerlijke chocolade

Als u bij ons onze (h)eerlijke chocolade producten besteld, verwen je niet alleen jezelf, maar steun je daarbij ook nog eens de cacaoboeren en hun gemeenschappen. Wil jij zo’n goed gevoel hebben? Koop dan zeker onze (h)eerlijke chocolade producten, en zo draag je een steentje bij in de chocoladewereld.

Benaming van de chocolade

Je chocolade, geen fondant chocolade mag benoemen? Wel, dat zit namelijk zo: In chocolade zit er een hoeveelheid cacao, als je chocolade meer of 53% cacao heeft, mag je de chocolade, chocolade benoemen.

Structuur chocolade

Voor wij de pralines demouleren, dat de chocolade van structuur veranderd door de koeling? Door de chocolade te laten afkoelen, bekomt uw praline een krimp, kraak en glans.