Beste chocoladefijnproever,
 
Herinner jij je nog de blije kinderoogjes toen je kleintjes de sinterklaaschocolade zagen vorig jaar?
Weet je nog hoe ze het knisperend zakje errond vasthielden en de sint- en pietfiguren keurden?
Wel, goed nieuws. Dit jaar heb ik, met je kleine sloebers in het achterhoofd, nog méér chocoladecreaties voor Sint-Maarten en Sinterklaas bedacht.
Ontdek ze snel in de webshop!
Is je kleine kapoen fan van fondant chocolade?
Of gaat de voorkeur naar melk- of witte chocolade?
De holle chocoladefiguren van de goedheilig man vind je dit jaar in drie varianten. Of eigenlijk in vier, want er is ook een lactosevrije versie.
En omdat er kleine en grote snoepers zijn, zie je in de webshop alle holle sint- en pietfiguren in verschillende formaten.
Welke favorieten mag ik voor jou dit jaar maken?
Denk er gerust even over na - maar niet te lang.
Zoals je weet maak ik als chocolatier al mijn creaties supervers. Zo ben je zeker van chocoladegeschenken die blinken van versheid én die op en top zijn van smaak.
Omdat ik alles goed wil plannen om ervoor te zorgen dat je schattebout de chocolade zeker op tijd in het schoentje krijgt, bestel je best nu al je holle sint- en pietfiguren.
Klik dus snel hier: https://www.devildelights.be/producten/sint-figuren en geef je bestelling door via de webshop. Via het formulier kun je ook aangeven of je er ook letterkoekjes en Mariasnoepjes bij wilt.
Wil je graag een sinterklaaspakket op maat? Contacteer dan onze chocolatier! Samen zorgen we ervoor dat het een magische 11 november of 6 december wordt voor jou en je lieveling(en).
 
 
Vriendelijke groeten,
Joppe Florissoone
(de favoriete ambachtelijke chocolatier van de sint)